Rozhovory s návštěvníky Strže

V sobotu 27. července 2019 jsme v rámci dobrovolnického programu prováděli na Strži rozhovory s návštěvníky Památníku. Kdo jsou naši návštěvníci? Proč k nám jezdí a jaký vztah mají ke Strži, ke Karlu Čapkovi? Pojďme si s nimi popovídat a poznat je! Tenhle úžasný nápad měla dobrovolnice Irena. Vzaly jsme foťák, uvařily kávu a vydaly jsme se hledat návštěvníky ochotné k rozhovoru. Byly jsme překvapené, kolik lidí bylo ochotných podělit se o svou lásku k Čapkovi. Podařilo se nám ulovit náhodné i pravidelné návštěvníky, děti i jejich rodiče, cyklisty i svatebčany. Irena rozhovory dokumentovala, takže ke slovům doplníme i obličeje. Během projektu nastala až kouzelná atmosféra a my doufáme, že budou tyto rozhovory pro vás zajímavé. Z důvodu ochrany osobních údajů byly rozhovory anonymní a jména byla vybrána náhodně, aby nebyla narušena plynulost textu.

Tereza a Irena

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky